Microgaming пуска два нови слота през октомври

Към завладяващия си онлайн слот за Halloween®, този месец Microgaming стартират две нови игри.

Първата от тях е Monster Wheels, пет-рилов онлайн слот с участието на емблематични герои от хорър жанра и олд скул автомобили. Тази игра включва богата графика и страхотен саундтрак, заедно с рокендрол рифове, за да даде на играчите свръхестествен спектакъл този Хелоуин.

Monster Wheels дава на играчите шанс да поемат контрола върху колелото с персонализирани функции на слота и уникална функционалност, при която играчите могат да избират 128 или 288 начина да спечелят. Двете опции имат различно оформление на барабана и разполагат с пламтяща писта.

Улавянето на три символа Gas Can scatter стартира рунд с безплатни завъртания, в които играчите могат да избират типа бонус. Изборът включва 12 безплатни завъртания с 2x множител, 6 безплатни завъртания с 4х множител или 3 безплатни завъртания с 8х множител. Безплатните завъртания също могат да бъдат повторени.

Monster Wheels се включи в операциите Microgaming и Quickfire в сряда, 4 октомври.

Втората от двете нови игри на Microgaming е Moby Dick, онлайн слот с 5 рила и 25 фиксирани линии, създаден от Rabcat, изключително за Microgaming и Quickfire.

Слотът предлага функция Win Freezing, в която играчите могат да получат бонус за всяко печелившо завъртане. В бонус завъртанията всички печеливши символи ще бъдат задържани и всички други символи ще се въртят отново, давайки възможност на играчите да съберат по-високи награди.

20 безплатни завъртания могат да бъдат спечелени чрез улавяне на четири или повече скатер символа. Играта дава възможност на играчите да удвоят златото си. Играчите имат до пет шанса, в които да избират между медната и сребърната чаша в Gamble Game и ако чаената торбичка изплува от чашата, печалбите на играчите се удвояват!

Онлайн слот за Moby Dick™ влиза в действие с операторите на Microgaming и Quickfire в сряда, 18 октомври.

Дейвид Рейнолдс, издател на игри в Microgaming каза: „В допълнение към нашата марка със заглавия от игри – Halloween®, предоставяме още два слота през октомври, като всеки от тях носи вълнуващи функции и различна тема.

„Monster Wheels се занимава с избор на играч и разполага с неконвенционален дизайн на слот от 4-3-2-3-4 барабани с възможност за превключване на 2-4-2-4-2 барабана. Нещо повече, играчите имат свободата да избират свои собствени безплатни завъртания, което прави този слот идеален за тези, които искат да персонализирате игрите си.

„Междувременно, онлайн слотът Moby Dick на Rabat е графично богат с изключително детайлни произведения на изкуството. Предлаганите от играта с безплатни завъртания и елемента Win Freezing, правят слота изключително забавен“.