Защо да залагаме "На живо"

Защо да залагаме „На живо“

Залагането на спортни събития в реално време представлява истинска тръпка за повечето играчи, но и също шанс за бързи печалби. Може да залагате „На живо“ във всеки букмейкър на почти всички видове спорт и събития.

В днешният материал ще разгледаме какви са предимствата на залозите в реално време и кои са най-атрактивните възможности за бърза печалба при някои от най-популярните спортове.

Предимства при залагането „На живо“

Основното предимство при залозите в реално време, е, чее имате шанс да се възползвате от далеч по-високи коефициенти, отколкото, ако направите залога си преди началния час на събитието.

Да вземем например един обикновен футболен мач между Барселона и Атлетик Билбао. При нормални обстоятелства коефициентът за победа за каталунците преди началото на двубоя ще варира от 1.10 до 1.35 в най-добрия случай. С първия съдийски сигнал коефициентът за победа за Барселона може да се покачи драстично при определен развой на срещата. Например, ако Меси и компания не успеят да отбележат попадение до 20-30тата минута на двубоя или дори се превърнат в догонващи в резултата, то коефициентът за победа за Барселона ще се покачва значително с всяка изминала минута. Така може да се възползвате от моментното развитие на срещата и да „хванете“ повишения коефициент за победа за каталунците.

Възможностите за „Пряко предаване“, които предлагат повечето букмейкъри, ви дават възможност да наблюдавате случващото на избраното спортно събитие в реално време със звук и картина! Така ще имате по-добра представа за развоя на събитията и залозите, които бихте могли да направите за добра и бърза печалба.

Ако трябва да систематизираме предимствата при залагането „На живо“, то те са следните:

– По-високи коефициенти
– Възможност за моментна печалба
– По-висок адреналин
– Лесно и безпроблемно създаване на залози

– Кешаут опция
– Атрактивни бонуси за залози „На живо“ на определени събития

Футбол

Безспорно най-разпространени са залозите „На живо“ за Цар Футбол! Най-атрактивните залози, които играчите предпочитат при залагането на футболни срещи са т.нар. „обръщалки“ и опциите за „Следващ гол“; „Над 0.5 или Над 1.5 за полувреме“; „Брой корнери“ или, когато срещата стигне до „Дузпи“ да се залага на всяко следващо изпълнение от бялата точка.

Тенис

Тенисът също се радва на голяма популярност при залозите в реално време. Най-търсената опция е т.нар. „пробив“, което означава сервиращият да загуби подаването си. Не малко хора залагат и на брой геймове/точки в мача.

Баскетбол

Лайв залозите на баскетбол и по-конкретно на двубоите от НБА са сред възможностите, които привличат най-много играчи. Основните опции за залагане на НБА са т.нар. „спред“, общ брой точки и парична линия. Съветваме ви да се насочите/специализирате над определен пазар и да залагате само в него, за да увеличите шансовете си за печалба.