Залози двоен шанс

Както името може да ви подскаже, със двоен шанс залозите, можете да удвоите шансовете си за печалба. В статията ще откриете описание, пример и шансове за печалба с този тип залози.

Залог двоен шанс

Казано по-просто, в тази стратегия за залагане можете да залагате на два изхода в една игра. Излишно е да казваме, че единственото условие е този спорт, на който залагате да има три различни възможни резултати (например, победа, равенство, загуба). В сравнение с обикновения залог, където залагате само на един от тези три резултата, в залога двоен шанс залагате на два изхода и по този начин намалявате риска. Недостатък тук, разбира се, е че коефициентите са по-ниски, отколкото при обикновените залози.

Примери за двоен шанс

Като пример можем да разгледаме един футболен мач. Във футбола можете да залагате на три изхода от играта. Отборът може да спечели (1), да загуби (2) или да завърши с равенство (X) срещу своя противник. Така че, ако имате чувството, че аутсайдера (гостуващия отбор) е в състояние да завърши с равенство срещу фаворита или дори да го победи, бихте могли да поставите вашия залог за равенство (X) или победа на госта (2). Да кажем, че Ливърпул се изправя срещу Астън Вила във Висшата лига. В тази среща „червените дяволи“ са определяни като неудържим фаворит, но вие смятате, че Астън Вила може да получи най-малко една точка от играта. В този случай можете да поставите X2-залог, за да увеличите шансовете си за печалба.

Най-общо казано има три различни възможности за залог двоен шанс:

  • Победа на отбор A + равенство – 1X
    Победа на отбор B + равенство – 2X
    Победа на отбор A + победа на отбор B – 12

Възможно ли е да се правят пари със стратегия за двоен шанс?

Да, възможно е! Въпреки че коефициентите при тези залози обикновено са по-ниски, отколкото при обикновените спортни залози. Ето защо трябва да използвате тази концепция за залагания за игри с рискован резултат. В тези игри, коефициентите обикновено са малко по-високи и въпреки намалението, което идва в резултат на двойния шанс, все още залогът е изгоден. Поради намаления риск, с който двоен шанс залозите вървят, заедно с това те са идеални за акумулаторни залози, за да се възползвате от по-високи коефициенти. Например можете да комбинирате вашите двоен шанс селекции с някои хендикап залози.

Кои спортове са идеални за двоен шанс залози?

Както по-рано бе споменато, тези залози са достъпни само за спорт с три възможни изхода. Следователно не можете да залагате на спортове като тенис или волейбол, където има само един победител и те не могат да бъдат направени. Като изключим споменатите спортове, тези залози могат да бъдат полезни в много други спортове. Въпреки това, те са много популярни при футболните залози, защото футболът носи толкова много изненадващи победи и загуби (или равенства).

Вашият коментар