Winbet със специална промоция за Коледа

Букмейкрът Winbet е готов за празничните дни през декември, като предлага на своите потребители промоция „Коледа е“. Тя ще е активна от 17.12.2021г. до 26.12.2021г., всеки ден от 16:00ч. до 22:00ч., с общ награден фонд от 100 000лв., а потребителите, взели участие в нея, ще имат възможността да се забавляват на най-хитовите игри на EGT Interactive.

Кой може да участва в тази промоция?

Всеки регистриран играч в Уинбет може да участва, като условието е да залага на включените игри в промоцията. Във всеки един от десетте дни на промоционалния период клиентите ще вземат участие в ежедневно класиране като общия награден фонд е 10 000 лева.

Всеки клиент на Winbet с направени квалифициращи залози в промоционалния период трупа точки. Квалифициращи са само залози, поставени на игрите, които се отнасят за тази промоция. Залози с направени бонус средства от вашата уинбет сметка не са квалифициращи за получаването на награди.

Ето и как се изчисляват точките в бонуса:

Ако сте направили залог на стойност 20.00лв., общата спечелена сума от този залог е 100.00лв., а средния залог е 1 лев то формулата за отчитане на точки ще работи по следния начин: (100/20)*1*1000=5000 точки.

Условия за използване на бонуса

Спечелилите клиенти от бонуса, трябва да активират получената награда. Това става като посетите меню Профил > секция Bonus Box и натиснете бутона „Активирай“. Бонусът трябва да бъде активиран до седем дни след получаването му във вашия профил от промоцията „Коледа е“.

Когато клиентът приеме офертата в секция Bonus Box ще имате необходимата информация относно съдържанието на бонуса. Единствено залози направени в секция КАЗИНО EGT важат за разиграване на бонус офертата.

Когато клиентът изпълни изричните условия за превъртане на бонуса, всички евентуално натрупани печалби ще се заредят в изтегляемия баланс като може да ги използвате на всички раздели или да направите теглене.