Няколко покер съвети, с които да подобрите играта си

Покерът се играе от милиони хора по цял свят, като има много стратегии и съвети, които може да ви помогнат да подобрите играта си. Ние ще ви помогнем с три съвета за игра на покер.

  1. Не блъфирайте твърде много

Голям ключ за успеха срещу лоши или по-слаби покер играчи е да не се опитвате да блъфирате твърде много. Причината е, че този тип играчи обичат да плащат много с много слаби ръце. Ако сте рейзнали преди флопа, добре е да правите продължителен залог на флопа през повечето време. Но след това, ако ви отговарят, е важно да намалите стойността на залога търна и ривъра, ако нямате нищо. Даниел Негреану дори споменава това в своята чисто нова програма за обучение на покер. Голяма грешка е да се опитвате да блъфирате твърде много този тип играчи. Много е важно да имате дисциплината и търпение, за да може да печелите на покер.

Правете много стойностни залози

Страхотното при покера обаче е, че за всеки има своята индивидуална игра. Ако по-слабите играчи ще ни плащат много по-често, това означава, че можем да залагаме по-често на стойност с повече ръце. Така че срещу играчи, които плащат с ръце, слаби като Асо и двойка например, можете да направите залог срещу тях с ръце като висок или среден чифт.

Уверете се, че знаете класацията на покер ръцете

Ако сте напълно нови в покер играта, тогава е много важно да научите правилата. По принцип това означава, че вие знаете „какво побеждава какво.“ Трябва да знаете например, че флъшът бие стрейт, а фул хаус и двамата. Най-добре е просто да запомните правилата. Има много добри ресурси онлайн, които да ви помогнат да направите това. Трябва да видите класации на покер ръцете. Друг съвет, ако планирате да играете онлайн покер, е да започнете от масите за игра без реални пари. Всички онлайн покер зали предлагат маси, където можете да играете безплатно.