Може ли Реал Мадрид да спечели отново Шампионска лига?

Онлайн новинарските сайтове за спортни залози в Испания биха казали, че сте загубили ума си, ако сте поставили залог на Реал Мадрид, за да спечелят отново Шампионската лига. Никой никога не бе печелил този трофей два пъти поред – до 2017 г., когато хората на Зидан го направиха. И очевидно никой отбор не го е спечелвал три последователни години.

Реал Мадрид се надява да остане в историята с победа в този сезон. Това изглежда доста трудно за тях – те са извън състезанието за спечелване на Ла Лига, освен това бяха отстранени от Копа дел Рей от Леганес. Шампионската лига е това, което им остава.

Всеки очакваше ПСЖ да победи Реал Мадрид

Всеки си мислеше, че ПСЖ ги очаква лесна игра, дори и най-опитните сайтове в онлайн директорията за спортни залози. ПСЖ се радва на нападатели като Неймар, Мбапе и Кавани, докато Реал Мадрид продължава да отстъпва дори срещу най-слабите отбори. Обаче, онези които смятаха, че това ще бъде лесен мач за френския отбор, забравих за факта, че Шампионската лига не е равна на национална лига.

Шампионската лига е напълно различен турнир. Всички сайтове за залагания ги бяха отписали, но те победиха ПСЖ на първия етап, и сега могат да изчакат спокойно втората среща с предимството от 3-1. Ще се класира ли Реал Мадрид? Ще спечели ли Реал Мадрид отново Шампионската лига?

Кой може да спре Реал Мадрид?

Екипът на Зидан все още очаква да се срещне с този специален отбор, който ще успее да ги изведе от Шампионската лига. Онлайн сайтове за спортни залози в Испания бяха почти сигурни, че ПСЖ ще сложи край на невероятния рекорд на Кралския клуб. Френският мениджър и неговите играчи обаче не успяха.

Разбира се, все още е твърде рано да се уверим, че Реал Мадрид ще спечели отново Шампионската лига. Все пак е трудно да се намери екип, който действително може да ги предизвика. Манчестър Сити изглежда достатъчно силен – но нека изчакаме, докато не се срещнат с отбор, който всъщност е организиран и е на най-високо ниво.

Барселона и Байерн Мюнхен също излязоха сред фаворитите за титлата и те очевидно имаха шанс срещу момчетата на Зидан. Може ли някой от останалите отбори да победи Реал Мадрид, ако ПСЖ не успее да ги отстрани?

Може ли Реал Мадрид да спечели отново Шампионската лига? – проверете коефициентите!

Коефициентите са много добри днес. Победата над ПСЖ беше доста голям тласък за шанса на Реал да спечели Шампионска лига 2018. Коефициента за Реал Мадрид да спечели Шампионска лига 2018 в момента е 6.00 в Winbet. Има и други кандидати с по-добри коефициенти.

Например коефициента за Барселона да спечели Шампионска лига е 5.75 в Winbet, но фаворитът е Манчестър Сити. Можете да намерите 3.80 коефициент за Манчестър Сити, за да спечели Шампионската лига.

Какво мислите, кои са най-добрите отбори в Европа през 2018 г.? Кой ще спечели Шампионската лига тази година? Може ли Пеп да вдигне Ман Сити до континентална слава? Ще отведе ли Неймар своя отбор към историческо завръщане срещу Реал Мадрид или ще спечели ли Реал Мадрид Шампионска лига за трети пореден път?