Борсата за спортни залози на Betfair

Bet Fair тотално преобърна представите за онлайн залагания на спортни събития. Борсата за залози предлага един нов и революционен начин да спечелите пари – може да залагате дадено събитие да НЕ се случи. Т.е. един вид сте се обзаложили на бас с някой, че ЦСКА няма да бие Левски на по 10 лева. Тук нещата обаче, са малко по-завъртени, тъй като при нормални обстоятелства би трябвало да спечелите 10 лева, но всъщност ще спечелите много повече! Сигурен съм, че ви звучи доста объркващо и нелогично, но бъдете търпеливи! След малко всичко ще ви се изясни.

Как работи борсата за залози Bet Fair

В началото всичко ще ви се стори доста сбъркано, но постепенно ще вникнете в нещата. Първото нещо, което трябва да знаете е, че има два вида залози – ЗА (backer) и СРЕЩУ (lay). Работата на Bet Fair е, когато за определен залог има еднакъв коефициент ЗА и СРЕЩУ да свърже отделните играчи помежду им. Ще ви дадем прост пример, за да добиете по-ясна представа за случващото се. Ако вие смятате, че ЦСКА ще загуби от Левски на коефициент 4,1 със залог от 10 лева и в същия момент има друг потребител, който смята, че Левски ще победи ЦСКА на същия коефициент и залог, то работата на системата е да свърже двамата потребители. Човекът, който познае залога ще запази своите 10 лева и ще спечели още 31, а загубилият ще трябва да се бръкне в джоба и да изплати печалбата на своя „опонент“. В този случай Bet Fair не изплаща никакви печалби, а само прибира своята комисионна, която е размер от пет процента от победителя.

Трябва да отбележим обаче, че е възможно системата да не ви намери „опонент“, с който да заложите. Това се случва, когато предложите прекалено „високи“ или „неатрактивни“ коефициенти, като например да се обзаложите на 10 коефициент, че Бразилия ще победи Люксембург. За щастие от Bet Fair са осигурили специални таблички за почти всеки мач, от които може да се информирате кои са най-често предлаганите залози ЗА (backer) и СРЕЩУ (lay).

Използвай Bet Fair като обикновен букмейкър

Борсата за залози работи и като нормален онлайн букмейкър, който изплаща печалби и предлага атрактивни коефициенти за спортни събития. Bet Fair се отличава от останалите букмейкърски къщи на пазара с по-високите си коефициенти, отличният съпорт и леснодостъпният сайт. Само с няколко клика на мишката може да направите своя залог, което е от съществена роля, ако обичате да залагате „на живо“, където коефициентите се променят за секунди и важи правилото „най-бързият печели“.