188BET остава спонсор на Уигън Уориърс

188BET обяви, че е подписал сделка за удължаване на договора си за официален главен спонсор на английския клуб от Супер лигата, Уигън Уориърс за сезона 2018.

Новата сделка ще изложи на показ логото на оператора за онлайн залагания по време на мачовете на Уигън, както и на фланелките на отбора за трета поредна година. 188BET е основен спонсор на Уигън Уориърс от 2016 г., като преди това е работил като партньор за залагания с отбора по ръгби от 2010 г. насам.

Изпълнителният директор на Уигън Уориърс, Крис Радлински заяви: „Ние сме развълнувани, че 188BET ще остане при нас през следващия сезон.

188BET изградиха страхотно отношение към феновете на Уигън с редица инициативи, които се оказаха много популярни. Те са мислеща група от хора, които са пълни с идеи и бе удоволствие да работим с екипа през последните две години.

На фона на спонсорството е един много конкурентен пазар и през последните 18 месеца сме възприели един малко по-различен модел, чрез който излязохме и слушахме нашите партньори за техните търговски цели и след това помислихме за това как да си помогнем взаимно, за да постигнем нашите цели.

Многото фенове на Уигън ни насърчават да подпишем отново с 188BET и това показва тяхната популярност. Нивата на ангажираност остават високи и е изградена чудесна връзка с нашите фенове.

Благодарим на 188BET за тяхната продължителна подкрепа и с нетърпение очакваме връзката да се превърне в сила.“

188BET има дълга традиция да се занимава със спортове като ръгби, футбол, крикет и снукър. Въпреки това, букмейкърът каза, че това партньорство с настоящите шампиони на Супер лига е едно от най-забележителните за него.