iSoftBet сключва ексклузивна сделка с William Hill

Доставчикът на съдържание за онлайн и мобилни казино игри, iSoftBet обяви, че е подписал договор за партньорство с британския оператор William Hill.

Съгласно условията на новата сделка iSoftBet ще предоставя на букмейкъра съдържание на игрите, което да допълни наземното предлагане на компанията. Освен това тези игри ще бъдат ексклузивни за William Hill в наземния британски сектор.

Въпреки че останалите подробности от сделката остават неизвестни, двете фирми потвърдиха това споразумение. Майкъл Пробер, ръководител бизнес развитие в iSoftBet, заяви: „Ние сме развълнувани, че можем да укрепим предлагането на нашите продукти с наземни версии на някои от най-популярните игри и да помогнем на William Hill да предложи на играчите си по-голям достъп до нашите слотове.”

Играчите сега очакват да могат да въртят барабаните на любимите си игри, независимо дали играят на настолни компютри, мобилни устройства или в местния магазин за залагания, така че е наш приоритет да гарантираме, че ще им дадем това“.

От името на William Hill, Андрю Сакей, директор за продукти и съдържание добави: „Добавянето на игрите на iSoftBet предоставя на нашите клиенти цялостен канал от съдържание, иновации в 3D барабаните и страхотни заглавия на марката.”