Здравни проблеми предизвикват спад в шансовете на Хилари Клинтън

Онлайн пазарите за залагания стесняват перспективите на Хилари Клинтън да спечели изборите на 8 ноември

След като видео показва как кандидатът на Демократите изпитва затруднения да върви и й се оказва помощ, за да стигне до вана си на 11 септември, а това предизвика притеснения за здравето й.

Вероятността й за победа спадна със 7 процента до 64 в неделя, най-големият спад в един ден, откакто тя прие номинацията на партията си през юли.

Най-резкият спад възникна веднага след видеото, което бе показано в социалните медии.

В понеделник шансовете й отскочиха леко, но това не се задържа за дълго, след като тя отмени планирано пътуване до Калифорния за набирането на средства, както и други събития от кампанията й.

От кампанията й разкриха, че на Клинтън, 68, е била поставена диагноза пневмония, след като се оплакала от алергии и са я видели да кашля непрестанно през последните дни.

Здравният проблем е най-новият удар за кандидатурата на Клинтън, точно когато преднината на Доналд Тръмп бе заличена в националните проучвания.

След новините за Клинтън, шансовете на Тръмп се покачиха с 3 процента, а в понеделник, неговите шансове останаха непроменени.

Paddy Power, една от най-големите хазартни компании в Европа, също показа, че шансовете на Клинтън са спаднали до 63 процента от 73 за последните 24 часа.

Вероятността Тръмп да спечели нарасна до около 40 процента от 33 само за една нощ.

Efbet продължава да дава най-големи шансове на Хилъри Клинтън с коефициент 1,45, докато Доналд Тръмп е изоставащ с коефициент от 2,60.

Малко по-високи коефициенти можете да откриете в 188bet, но Pinnacle със сигурност е първенец. Ако все още не сте направили своят залог, можете да го направите там, т.к. коефициентите са по-високи – 1,500 за Клинтън и 2,760 за Тръмп и останалите.

Вашият коментар