Какво трябва да знаете преди да заложите на тези ММА срещи?

Няколко големи срещи вече са насрочени да се проведат през 2017 г. и ако искате да заложите на MMA, ето някои неща, които трябва да знаете.

Четирима UFC шампиони ще се бият скоро, може да се каже, че популярността на MMA никога не е била по-висока. Докато Германия все още не е представила шампиони, от тук започват да се появяват редица топ бойци.

Феновете на MMA очакват някои страхотни битки в близко бъдеще, а най-добрият сайт за залагане на мачовете е Bet365. Нека да разгледаме някои от най-големите битки, на които можете да заложите в момента.

Заложете на Хосе Алдо срещу Макс Холоуей

Тази титла на е една от най-очакваните за годината, а дори и най-опитните експерти за залагания на MMA имат затруднения при предсказването на победителя.

Защо това е една от най-добрите опции за залагане на MMA? Първо, очаква се това да бъде фантастична борба. И двамата са изключително квалифицирани нападатели със страхотни и опасни умения. На второ място, коефициентите тук предлагат големи шансове за кешаут.

Повечето онлайн оператори за спортни залози са съгласни, че Хосе Алдо е фаворит за победа в борбата. Той беше шампионът от типа „featherweight“ на UFC от 2011 до 2015 г. и си върна колана с впечатляваща победа над Франки Едгар. Коефициентите на Алдо за победа са 1.72. Макс Холоуей е побеждавал в поредица от 10 борби, наскоро завладявайки пояса с победа с TKO над Антъни Петис. Bet365 определя коефициент от 2.10 за победа на Холоуей.

Заложете на Коуди Гарбранд срещу ТиДжей Дилашоу

През юли два от най-добрите в категория „bantamweights” в света ще се сблъскат един срещу друг. Бившите партньори в обучението и сегашни конкуренти Коуди Гарбранд и ТиДжей Дилашоу предизвинкват силни очакванията за евентуалната си конфронтация и те стават все по-високи.

Коуди Гарбранд шокира света през миналия декември с вълнуваща победа над дългогодишния шампион Доминик Круз, за да завладее титлата. Коуди е един от най-добрите боксьори под 135. В момента той е фаворит за MMA битката с коефициент 1,70.

ТиДжей Дилашоуе бил шампион в продължение на няколко години. Откакто загуби колана чрез спорно решение на Круз, той спечели две поредни битки по доминиращ начин. ТиДжей има изключително добра всеобхватна игра и е казал на медиите, че е взел по-доброто от Коуди, докато са били партньори по време на обучението си. Въпреки това, той влиза в борбата с коефициент 2.20.

Майкъл Биспинг срещу Джордж Сейнт Пиер

След близо 4 години извън спорта, Джордж Сен Пиер обяви намерението си да се върне на ринга. През март бе потвърдено, че GSP се завръща и ще се изправи срещу сегашния шампион на средната категория Майкъл Биспинг в първия си двубой.

На теория Майкъл Биспинг разполага с всички инструменти, за да победи Джордж Сейнт Пиер. Той е по-голям, по-силен и много по-активен през последните няколко години. Независимо от това се очаква той да блезе в мача като аутсайдер.

Джордж Сен Пиер без съмнение е един от най-добрите бойци на всички времена, но се състезава над 170 за първи път в кариерата си.

Спекулациите са високи за това, как ще изглежда Джордж Сейнт Пиер в завръщането си, въпреки че по негови думи той е тренирал здраво, далеч от конкуренцията.

В България, букмейкърите все още не предлагат коефициенти за тази среща, но са ясни очакванията за фаворит и аутсайдер, така че очакваме съвсем скоро и тази битка да влезе в списъка на операторите за спортни залагания.