Ето няколко от най-добрите международни приятелски срещи, на които за заложите

Ето някои от най-добрите международни приятелски срещи, на които трябва да заложите тази седмица!

Много от големите международни футболни турнири в света вече свършиха, но това не означава, че все още не можете да залагате на срещи с много разнообразни онлайн опции за залог. В тази статия ще разгледаме няколко от най-добрите международни приятелски срещи, на които да заложите точно сега.

Заложете на Перу срещу Парагвай

На 9 юни големи латиноамерикански отбори ще се изправят един срещу друг. Тази среща ще е изключително вълнуваща, защото и двата отбора имат масивни фен бази.

Перу не успя да открие успеха, който видяха през 50-те и началото на 2000-та година, но те показаха солидни резултати в най-скорошната Копа Америка. Те нямаха голям успех в квалификациите за Световното първенство, и влизат в тази игра с Парагвай като фаворит с коефициент 1.80.

Защо това е един от най-добрите мачове сред приятелски срещи на националните отбори? Ами, Парагвай има реална възможност за вълнуващ успех, а при Bet365 коефициента им е определен на 4.00, тези, които искат да залагат на аутсайдер, тук имат голяма възможност да кешаутнат.

Заложете на Бразилия срещу Аржентина

Два от най-добрите отбори в Южна Америка и в света ще се срещнат на 9 юни. Дори и най-добрите експерти в областта на футболните залози изпитват трудности при предсказването на победителя от тази среща.

Въпреки доминирането досега в квалификациите за Световното първенство през 2018 г., Бразилия е в позиция на лек аутсайдер за залагания с коефициент 2.80. В последната среща между тези два отбора, те победиха Аржентина с 3: 0. Бразилия има голям шанс да направи хазартна новина с още една победа този уикенд.

Аржентина има един от най-добрите национални отбори в света в момента, особено с Лионел Меси в техния списък. Въпреки че загубиха в мача си с Бразилия през ноември, те бяха фаворитите за залагания, а сега отново се очаква да спечелят тази игра с коефициент от 2.60, според Bet365.

Заложете на Франция срещу Англия

Говорейки за най-добрите отбори в света, Франция и Англия ще направят безусловно един от най-добрите приятелски международни мачове. Играта всъщност ще се състои през следващия вторник на 13 юни, но членовете на Bet365 вече могат да залагат на изхода от срещата.

Франция има един от най-добрите отбори в историята си в момента. Те притежават няколко млади, но обещаващи играчи, включително един от най-добрите в света, Антоан Гризан. Те се справят чудесно в квалификационните игри и влизат като фаворит за залагания с коефициент 2.00.

Англия винаги ще бъде най-добрият отбор, но в последно време се борят срещу най-добрата конкуренция в международните турнири. Те са на върха в квалификационната си група и имат коефициент от 4.20, за да победят Франция през следващата седмица.

И трите срещи, които Ви представихме са едни от най-добрите международни приятелски срещи за залагания в момента. Не забравяйте да се отправите към Bet365 за пълния списък с коефициенти за залагания.