Betsafe става основен спонсор на Saracens

Онлайн букмейкърът Betsafe съобщи, че от сезона 2017/18 той ще стане основен спонсор на европейските шампиони по ръгби Saracens.

Betsafe ще стане и официалният партньор за залагания на Saracens, а марката ще се появи на фланелките на играчите и около стадиона на европейските шампиони за следващите три сезона.

Никола Фитън, управляващ директор на Betsafe, заяви: „Имаме удоволствието да съобщим за новото си партньорство със Saracens днес. Saracens е клуб, който обединява професионализъм, желание и изключително представяне и това са ценности, които всеки ден отразяваме в Betsafe.

Ние твърдо вярваме, че страстта винаги преодолява коефициентите и няма страст, като тази на феновете или играчите на Saracens. Радваме се, че сме част от семейството на Saracens и очакваме с нетърпение да подкрепим клуба, който върви напред. „

Сделката отбелязва продължаващото разширяване на Betsafe в света на спортното спонсорство, а Saracens се присъединяват към Тони Белю, Кейдж Уориърс и Манчестър Сити, които са спонсорирани от шведската компания за залагания.

Изпълнителният директор на Saracens, Хийт Харви коментира Betsafe като главен спонсор: „За нас е удоволствие да посрещнем Betsafe като спонсор на клуба. Те са компания, която има доказан опит в партньорствата с елитни спортни отбори във Великобритания и очакваме дълго и успешно партньорство.

Ние вярваме, че ще си партнираме с компания, която е изключително амбициозна и има страст към иновационните ценности, с които можем силно да резонираме в Saracens „.